New Connection Error?

Discussion in 'Bug Reports' started by Crossbowrc, Oct 7, 2017.

  1. Crossbowrc

    Crossbowrc New Member

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    I've been having this problem tonight, Every time I try to load into Loka I keep getting a Connection Lost: Disconnected. Furthermore, When I logged on as Definity It worked just fine. I have no clue of its on my end or the servers, but I'm stuck on the outside. -Crossbowrc
     
  2. koi0001

    koi0001 Member

    Joined:
    Mar 10, 2017
    Messages:
    33
    Likes Received:
    7
    It would be helpful if you could provide screenshots of the message. This is the closest thing I could find to your situation. http://www.minecraftforum.net/forums/support/server-support/2494495-connection-lost-disconnected

    Side note: upload_2017-10-8_11-55-6.png Pretty cool that it showed me Loka Minecraft ;)
     
    Jedoi and Crossbowrc like this.
  3. Crossbowrc

    Crossbowrc New Member

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    I last logged out in front of the library, but when I go to log back in It tells me that I'm loading terrain then Connection Lost Disconnected and every once in 20 tries, ill get connection lost: timed out.[​IMG]
     

    Attached Files:

  4. Crossbowrc

    Crossbowrc New Member

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    And it's Only Loka. Mineplex, Hypixel, and Cube builders along with some other small servers work just fine. I have no clue whats going on.
     
  5. Jaimeees

    Jaimeees New Member

    Joined:
    Jan 21, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    I was having this problem a week back. It fixed itself after a couple days.
     
    Crossbowrc likes this.
  6. Mtndew98

    Mtndew98 New Member

    Joined:
    Sep 6, 2016
    Messages:
    19
    Likes Received:
    8
    That happens to me it usually happens when my "Taiwan" connection is really poor after my connection is better it fixes itself.
     
    Crossbowrc likes this.
  7. Crossbowrc

    Crossbowrc New Member

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1

    Still looking to fix my problem. No luck so far, but in my search I found this video.
     
  8. Cryptite

    Cryptite Elder Staff Member Elder

    Joined:
    May 1, 2012
    Messages:
    3,898
    Likes Received:
    1,240
    Huh, who's that? He's running around Loka most of the time.

    Too often the issue is a bad switch along the route that has to do with your ISP. For some folks, doing a traceroute can potentially show the issue and that information, given to your ISP can get the issue fixed.
     
  9. Crossbowrc

    Crossbowrc New Member

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    I'll have to call them tonight. Thanks for the support everyone.
     
  10. Mtndew98

    Mtndew98 New Member

    Joined:
    Sep 6, 2016
    Messages:
    19
    Likes Received:
    8
    That's GoldenIV I invited him to the server a while back we played together
     
  11. Reddew98

    Reddew98 New Member

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    Having the same issue now, tried logging on multiple times and it just resorts to a "Disconnected" error after building the terrain. Has nothing to do with Optifine.
     
  12. Reddew98

    Reddew98 New Member

    Joined:
    May 4, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    and fixed itself
     

Share This Page